Albirea dintilor, detartraj, fatete dentare sau obturatii estetice sunt cateva dintre serviciile noastre de estetica dentara care va pot infrumuseta zambetul.

 

Stomatologia estetica – Albirea dintilor, fatete dentare, detartraj

Zambetul este mai mult decat ”detaliul” care marcheaza semnificativ fizionomia. Cu putin ajutor din partea medicilor Orto Care, de exemplu prin albirea dintilor si detartraj sau prin aplicarea de fatete dentare, poate deveni caracteristica faciala cea mai de valoare.

 

De ce surasul este atat de important?

Nu toata lumea are dinti albi si o ocluzie simetrica. Cand abundenta de ”lipsuri” depaseste ”plusurile”, fara cateva proceduri minim invazive precum albirea dintilor si fatetele dentare, rezultatul global ramane totusi unul nesatisfacator.

La nivel perceptiv, zambetul influenteaza circa 70% din aspectul facial. Indiferent incotro va directionati privirea, primele care capteaza atentia sunt ochii si gura. Si tot la nivel de perceptie, din paleta cromatica a fetei, mai intai veti observa albul dintilor.

In mod normal, daca o persoana tine gura inchisa, centrul de interes al interlocutorului se pozitioneaza in jurul ochilor. Insa imediat ce fata este brazdata de un suras, intreaga atentie se duce catre zona periorala, mai exact asupra danturii.

 

Ce putem face pentru a va schimba zambetul?

Estetica dentara permite ameliorarea aspectului dintilor, fara sa le neglijeze functionalitatea. ”Secretul” consta in imbunatatirea culorii, formei si pozitiei coroanelor dentare, iar la nevoie chiar in rectificarea calitatii, cantitatii si formei gingiilor.

Odata cu aparitia celor mai inovative tehnologii si materiale in masura sa simuleze aproape la perfectie caracteristicile dintilor naturali, aceasta ramura stomatologica contribuie la obtinerea unor rezultate greu de imaginat pana in urma cu cateva decenii.

Daca prin albirea dintilor, medicii nostri va pot reda luminozitatea naturala a danturii, prin detartraj, eliminam depozitele de placa bacteriana. Prin fatete dentare, corectam defectele dintilor, iar prin incrustatii, imperfectiunile molarilor si premolarilor.

 

Cum arata lista cu tratamente de estetica dentara?

 

Albirea dintilor

Pe parcursul anilor, smaltul poate suferi variatii vizibile de culoare din cauza absorbtiei pigmentilor din alimentele consumate sau a fumatului. Procedurile pe care le efectuam in cabinetul de stomatologie Orto Care, va dau posibilitatea sa aveti din nou dinti albi.

Pe de o parte, tehnica va ajuta sa va recapatati luminozitatea zambetului, pe de alta, sa scapati de petele de nicotina. Intensitatea rezultatelor depinde de concentratia principiilor active folosite si de durata tratamentului propriu-zis.

 

Fatete dentare

Uneori, dintii frontali au nevoie de tratamente in masura sa ”mascheze” micile defecte aparute in urma traumelor mecanice, cariilor dentare, pigmentarii smaltului, obturatiilor repetate, diastemelor si in general aspectului neplacut.

In cabinetul stomatologic Orto Care, va propunem fatetele dentare din portelan. In opinia noastra si a pacientilor, acestea reprezinta solutia cea mai estetica atunci cand imperfectiunile intereseaza incisivii si caninii (cei mai vizibili in timpul conversatiilor).

 

Periaj profesional

Uneori, oricat de mult se ingrijesc de igiena orala, oamenii nu pot preveni intru totul depunerile de placa, pigmentarile smaltului si inflamatiile parodontiului. In timp, nerezolvate, astfel de probleme nu fac decat sa compromita structurile dentare sanatoase.

Spre deosebire de periajul de-acasa (operatiunea este ”de suprafata”), in care ”protagoniste” raman periuta, pasta, ata dentara si apa de gura, periajul din cabinetul dentistului se efectueaza in profunzime, cu ustensile profesionale.

 

Detartraj

Acumularile de placa bacteriana si de tartru in spatiile interdentare si pe suprafata dintilor nu au doar un aspect neplacut. Pe langa ca pot compromite estetic dantura, cauzeaza inflamatii gingivale, carii si chiar patologii parodontale (gingivite si parodontoze).

Detartrajul, impreuna cu albirea dintilor, ramane una dintre cele mai solicitate interventii de estetica dentara. In clinica noastra, utilizam tehnologii avansate de indepartare a depozitelor de tartru, fara niciun risc pentru smalt si dentina.

 

Obturatii estetice

Dintii frontali (incisivi si canini) sau posteriori (premolari si molari) pot suferi leziuni din cauza cariilor repetate care distrug smaltul si dentina. Din fericire, totul poate fi rezolvat cu ajutorul obturatiilor estetice, fara sa mai aveti nevoie de fatete dentare.

Practic, este vorba despre lucrari restaurative, printre cele mai frecvente in clinica de stomatologie Orto Care. Aceste proceduri permit atat reconstructia dintilor dupa eliminarea cariilor, cat si corectarea formei si culorii coroanelor inestetice.

 

Bijuterii dentare

Cine-si doreste sa aiba un zambet inca si mai luminos si atragator, il poate personaliza in cabinetul nostru aplicand bijuterii dentare. Moda decorarii dintilor, desi nu este un ”new entry” in stomatologie, ramane totusi o tendinta.

Procedura, una pur cosmetica, nu afecteaza suprafata smaltului si nu pune in pericol sanatatea. Pentru cimentare utilizam materiale speciale, in timp ce bijuteriile sunt confectionate din zirconiu sau din alte metale si pietre pretioase.

 

Prin serviciile noastre de estetica, de la albirea dintilor, pana la periaj profesional, detartraj, fatete dentare, obturatii estetice sau bijuterii, va putem ajuta sa va redobanditi sanatatea si frumusetea zambetului!

 

Preturi

 • Albire la domiciliu in gutiere
  600 lei
 • Albire interna pe dinte devital
  80 lei
 • Fateta directa din compozit fotopolimerizabil
  150-180 lei
 • Fateta ceramica
  900 lei
 • Bijuterie dentara
  100 lei
 • Mai multe preturi


Programari


Program

 • Luni - Vineri
  9:00 - 20:00
 • Sambata - Duminica
  Inchis

Important
Acest site foloseste cookie. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.