cabinet orto care

De ce Orto Care?

Raspunsul la aceasta intrebare il puteti afla si singuri, cand ne faceti o vizita, insa vrem sa va oferim inca de pe acum cateva idei, ca sa va puteti face o parere. Apelati cu incredere la OrtoCare atunci cand:

 • Vreti sa fiti siguri ca serviciile stomatologice oferite sunt sigure si nu va afecteaza starea de sanatate. Suntem foarte atenti la calitatea dezinfectiei si sterilizarii instrumentarului si de asemenea, tinem cont de afectiunile dumneavoastra generale astfel incat acestea sa nu agraveze starea de sanatate a organismului cand apelati la proceduri stomatologice;
 • Sunteti in cautarea unui zambet ideal , pe care vi l-ati dorit de multa vreme. Zambetul face si el parte din cartea noastra de vizita. Nu-l neglijati! Iar atunci cand veti obtine zambetul mult visat, va creste stima dumneavoastra de sine,iar noi vom fi bucurosi ca suntem cei care v-am adus zambetul pe buze.
 • Vreti ca serviciile stomatologice oferite sa tina cont de bugetul dumneavoastra! In acest scop am intocmit o lista de preturi in care sa se poata incadra majoritatea buzunarelor. Economisiti bani!
 • Va doriti sa fiti tratat de un personal amabil, care sa va inteleaga si nu in ultimul rand profesionist. Veti fi placut surprinsi de gradul nostru de implicare, in dorinta de a se rezolva in cel mai eficient si profesionist mod problema dumneavoastra stomatologica.
 • Va este teama de stomatolog, tocmai pentru a va convinge ca tratamentul este FARA durere! Vrem sa va recapatati increderea si curajul pierdute, undeva , intr-o vizita la serviciile stomatologice care vi s-au oferit in trecutul dumneavoastra.
 • V-ati dori sa primiti toate informatiile de care aveti nevoie sa puteti lua usor cea mai buna decizie de tratament. Ne implicam si oferim informatii la orice pas, astfel incat dumneavoastra sa intelegeti exact cum si de ce abordam un anumit plan de tratament, bineinteles, oferindu-va mai multe variante de tratament. Nu mai pierdeti ore intregi pe internet pentru a cauta explicatii.Economisiti timp!

Ne Pasa De Copii!

Tratamentul dentar la copii difera de cel al adultilor din mai multe puncte de vedere. In primul rand aspectul psihologic este foarte important, de aceea ar fi bine ca ei sa fie adusi la medicul dentist de la o varsta frageda, inca de cand erup primii dinti de lapte, chiar daca ne faceti o vizita doar pentru a se acomoda micutul cu ambientul cabinetului stomatologic. La copii tratam dintii de lapte dar trebuie sa acordam o grija deosebita si preventiei. Este foarte important sa prevenim aparitia cariei la dintii definitivi, de exemplu prin sigilari. Ortodontia se adreseaza si ea tratamentului pentru copii! Problemele dentare ale copiilor lasate nerezolvate pot duce la influente negative in dezvoltarea limbajului, esteticii si masticatiei. La Orto Care ne pasa de copiii dumneavoastra!

dinti copil
garantie dentara

Referitor La Garantie…

Oferim garantie lucrarilor protetice efectuate in cabinetul nostru pentru o perioada de 2 ani.Garantia isi pierde valoarea daca:

 • Igiena orala este precara;
 • Pacientul nu vine regulat la control stomatologic o data la 6 luni;
 • Pacientul nu respecta instructiunile date de catre medicul dentist;
 • Integritatea danturii este afectata prin accident;
 • Pacientul are o afectiune generala in organism;
 • Pacientul merge la tratament la alt medic dentist;
 • Se produce resorbtie osoasa cu retractie gingivala;