Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare

Recomandarea medicilor pentru înlocuirea unui dinte extras

Îngrijirea dentară este cartea de vizită a oricărei persoane. Ne-am consolidat puternic valorile și am plecat în această călătorie spre drumul către frumusețe din respect pentru cavitatea orală și sănătate.

 

Extracția dentară

 

Explicată ca fiind o intervenție chirurgicală care are loc în cabinetul medicului chirurgie stomatologică și are ca scop înlăturarea unui dinte care nu mai poate fi recuperat printr-un tratament obișnuit sau care, prin prezența lui pe arcadă, împiedică alinierea corectă a dinților învecinați sau erupția altora noi.

 

Această procedură se poate realizeaza abia după efectuarea și analizarea unei radiografii și mai ales după administrarea anesteziei locale, injectabile sau sub formă de spray.

 

implant dentar bucuresti, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

În urma unei extracții datorate unei probleme de nerezolvat, în dantură rămân goluri inestetice care nu se pot remedia pe cale naturală și care pot avea repercursiuni asupra sănătății noastre:

  • Retracția osului maxilar
  • Retracția gingiei
  • Alinierea greșită a dinților învecinați
  • Probleme masticatorii
  • Mușcătură incorectă
  • Vorbire defectuasă

 

Pentru toate problemele enumerate mai sus medicii recomandă cea mai simplă și eficientă  msoluție de înlocuire existentă pe piață în acest moment.

 

Implant dentar București este acea rădăcină artificială în formă de șurub realizat din titan și alte materiale de aliaj, care are ca scop înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă.

Caracteristicile implantului dentar București

  • Este 100% biocompatibil
  • Poate susține o lucrare protetică fixă
  • Readuce încrederea de sine
  • Cea mai eficienta modalitate de a înlocui dinții lipsă

 

Trebuie să înțelegem ca implant dentar București nu este doar o rădăcină artificială care susține o lucrare protetică pentru a reproduce frumusețea danturii, aceasta are diferite beneficii și pe plan funcțional, cum ar fi restabilirea funcțiilor masticatorii și fonetice.

 

implant dentar bucuresti, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

Această procedură este dureroasă?

 

Vă putem spune clar și răspicat ca NU! Este unul dintre cele mai răspândite mituri din mediul stomatologiei.

 

Așa cum am explicat și în articolele anterioare, tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, atfel încât nu se mai pune problema despre durere atunci când mergem la stomatolog.

 

La începutul perioadei de acomodare după inserare este posibil să apară mici disconfortui mai mult decât suportabile care se pot ameliora cu ajutorul analgezicelor slabe.

 

Clinica de top Orto Care, din Calea Vitan, sector 3, Bucureşti, deţine un departament de implantologie valoros, în care lucrează specialişti cu vastă expertiză, care vă pot indica cel mai bun tip de implant dentar București pentru reconstrucția dinţilor dvs. Iar aceasta, la cel mai bun raport calitate-preţ al serviciului.

 

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii implantologi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit! 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.