Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare

Orto Care - Clinica Stomatologică unde fiecare zâmbet contează!

Because we care!

 

Zâmbetul tău este cel mai frumos accesoriu pe care îl poți avea!

 

Se spune că o zi în care nu zâmbim este o zi pierdută, iar în clinica noastră stomatologică Orto Care, noi ne dorim să vă vedem zâmbind mereu, fericiți și mulțumiți de zâmbetul pe care îl afișați în fața celorlalți.

 

Dorim să fim prima ta alegere atunci când vine vorba de prevenirea sau tratarea afecțiunilor dentare, afecțiuni care reprezintă un pericol atât pentru sănătatea ta, cât și pentru zâmbetul tău.

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

Cine suntem noi?

 

Noi, echipa de medici a clinicii de stomatologie Orto Care, știm cât este de importantă sănătatea orală. De asemenea, știm că un zâmbet frumos are nevoie de tratamente speciale, complete, durabile și perfect funcționale.

 

De aceea, avem grijă ca tuturor pacienților ce ne trec pragul să le oferim o gamă completă de servicii stomatologice (ortortodonție, implantologie, protetică, endodonție, estetică etc.), servicii de calitate, la prețuri accesibile pentru toată lumea și poate cel mai important aspect, servicii stomatologice realizate corect și în maximă siguranță.

 

Cine sunt medicii noștri?

 

Adevărata putere a clinicii Orto Care este reprezentată într-un procent foarte mare de către echipa de medici specializată pentru toate ramurile stomatologiei, mereu pregătită să rezolve chiar și cele mai complexe planuri de tratament și întotdeauna promptă să te asculte, să îți ofere sprijin și cele mai bune soluții de tratament pentru cazul tău stomatologic.

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

Care sunt terapiile noastre?

 

Cu experiență și profesionalism, într-un ambient plăcut și confortabil, îți garantăm rezolvarea tuturor problemelor dentare ce afectează sănătatea zâmbetului tău.

 

Fie că este vorba despre afecțiuni ortodontice, implantologice, endodontice sau care țin de protetică, estetică dentară sau chirurgie, Orto Care este clinica stomatologică la care trebuie să apelezi pentru a avea grijă de dantura ta.

 

Cine sunt pacienții noștri?

 

Pacienții noștri sunt prietenii clinicii noastre. Oameni care au nevoie de siguranță, grijă, sprijin și empatie atunci când vine vorba despre rezolvarea afecțiunilor dentare și recuperarea unui zâmbet ce poate pare pierdut.

 

Indiferent că este vorba despre copii, adulți sau oameni în vârsta, pacientul este mereu pe primul loc. În cadrul clinicii Orto Care, nevoile și grijile unui pacient sunt elementele estențiale de care ținem cont pentru a-i putea oferi oricărei persoane zâmbetul la care visează.

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

”Because we care” – Principiile care ne inspiră

 

Munca pe care o desfășurăm în cadrul clinicii ne ocupă o bună parte din viață. Iar singurul mod în care putem fi mulțumiți este sa ne dedicăm 100% profesiei pe care am ales-o și în acelasi timp, să punem toată dragostea în ceea ce facem.

 

De ce am ales să ne unim pasiunea și dedicarea, formând astfel o familie în clinica Orto Care?

 

 • Suntem de părere că disponibilitatea și amabilitatea față de pacienți sunt calități esențiale, indiferent de specializare;
 • Modul în care relaționăm cu pacienții se aseamănă cu modul în care ne relaționăm cu persoanele apropiate, dragi nouă;
 • Procedurile pe care medicii noștri le propun în cadrul unui plan de tratament sunt aceleasi pe care le-am recomanda și membrilor propriilor familii;
 • Alegem tratamentele stomatologie astfel încât acestea să îți garanteze rezultate previzibile, favorabile și pe termen lung;
 • Ne orientam spre proceduri și tehnici stomatologice cât mai puțin invazive, capabile să îți asigure rezultate maxime și pe placul tău;
 • Credem în munca de echipă pentru că în multiple cazuri este necesară intervenția comună a mai multor specialiști;
 • O bună parte a muncii noastre de echipă constă în monitorizarea pe termen lung a rezultatelor obținute;
 • Încercăm să alocăm o parte din timpul liber perfecționării profesionale, participând la cursuri de specializare;
 • De la bun început, ne-am propus să colaborăm cu cele mai bune laboratoare și specialiști odontotehnici locali;
 • În efectuarea tuturor procedurilor din cadrul clinicii Ort Care folosim cu precădere materiale și echipamente stomatologice avansate;
 • Punem accent pe colaborarea cu pacienții în ceea ce privesc terapiile optime și consilierea pre și post tratament;
 • Prin prevenirea și diagnosticarea precoce, îți oferim posibilitatea obținerii unor tratamente favorabile, cu minim efort;
 • Încurajăm sugestiile și observațiile constructive, menite să contribuie la îmbunătățirea serviciilor furnizate;
 • Nu neglijăm partea de igienă, cu tot ce ține de sterilizarea și decontaminarea instrumentarului stomatologic;
 • În opinia noastră, succesul absolut al unui plan de tratament este condiționat de gradul de satisfacție al fiecărui pacient în parte;
 • Potrivit codului de deontologie medicală, garantăm respectarea cu strictețe a datelor cu caracter personal.

 

Toate aceste valori dupa care ne ghidăm, ne permit atingerea unui procent ridicat de cazuri stomatologice reușite ce asa cum este de așteptat, duc atât la mulțumirea ta, cât și a noastră.

 

În domeniul stomatologic, la fel ca în alte domenii medicale, succesul intervențiilor este condiționat nu doar de priceperea și experiența medicilor, ci și de reacțiile pacienților.

 

Muncim din greu pentru ca pacienții noștri să poată zâmbi așa cum au visat în momentul în care au apelat la noi pentru rezolvarea problemelor dentare.

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

orto care, stomatologie vitan, stomatologie bucuresti, clinica stomatologica bucuresti

Care este misiunea noastră?

 

Terapii sigure, fără durere.

 

La Orto Care avem ca obiectiv primar să le permitem tuturor pacienților să zâmbească. De la cei mai mititei copilași cu dinți de lapte, până la bunicii cu lucrări protetice. Cu cu toții se pot bucura de tratamente de stomatologie sigure, fără durere, la prețuri corecte și accesibile.

 

Principii bazate pe egalitate

 

Principiile după care ne ghidăm se bazează pe:

 • egalitatea persoanelor ce se decid să apeleze la serviciile noastre;
 • respectarea demnității fiecărui pacient;
 • oferirea unor tratamente imparțiale
 • continuitatea măsurilor terapeutice adoptate.

 

Cât mai multe zâmbete

 

Datorită entuziasmului ce ne caracterizează atât individual, cât și în echipă, datorita dorinței de a ne autodepăși, de a ne perfecționa și de a ne menține actualizați și informați, cu pasiune pentru tot ce facem, încercăm să dăm viață cât mai multor zâmbete sincere, în fiecare zi.

 

Colaborarea cu pacienții

 

Credem cu tărie că succesul unui caz stomatologic depinde și de relația dintre medic și pacient, iar când este vorba de un pacient copil, reușita unui tratament stomatologic depinde și de relaționarea cu părinții. În funcție de legăturile care se formează între terapeu și copil/ adult, parcursul unui tratament stomatologic poate fi pozitiv sau negativ.

 

Tratamente personalizate

 

Pentru noi, persoana care apelează la clinica stomatologică Orto Care, nu este doar un simplu pacient, ci un zâmbet ce are nevoie de noi și de serviciile noastre pentru a-și putea recăpăta estetica și funcționalitatea.

 

”Confecționăm” planuri terapeutice personalizate

 

Iata de ce, pornind de la necesitățile individuale ale pacienților și de la caracteristicile clinice pe care aceștia le prezintă, ”confecționăm” planuri terapeutice personalizate.

 

 • Satisfacerea exigențelor

Unul dintre obiectivele multiple este să satisfacem exigențele pacienților. Profitand de ultimele inovații din domeniul odontoiatriei, căutăm soluții avansate din punctul de vedere al tehnologiilor aplicate și încercăm să vă oferim servicii inovatoare, la prețuri cât mai convenabile.

orto care, stomatologie bucuresti, clinica stomatologica bucuresti, stomatologie vitan

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

Unde stă secretul reușitelor noastre?

 

Tratamentele oferite pacienților noștri în cadrul clinicii stomatologice Orto Care implică o cunoaștere adecvată a mai multor specializări.

 

Am ajuns la concluzia ca o mare parte dintre rezultatele nefavorabile sunt determinate de unul sau mai mulți factori, precum:

 • Organizarea insuficientă;
 • Diagnosticările incorecte;
 • Procedurile neadecvate;
 • Sterilizarea necorespunzatoare;
 • Neglijența și erorile medicale.

 

Totodata, suntem siguri că rezultatele prielnice, în concordanță cu previziunile inițiale sunt puternic condiționate de:

 • Sistemele de organizare internă;
 • Nivelul de specializare al personalului;
 • Experiențele acumulate de fiecare;
 • Aparatura stomatologică din dotare;
 • Colaborarea între diverși specialiști.

 

Dealungul timpului, medicii noștri au întâlnit multe persoane triste și profund dezamăgite de intervențiile anterioare și de rezultate, nu tocmai în concordanță cu așteptările avute.

 

Indiferent dacă aveți nevoie de aparate dentare, de lucrări restaurative pe implanturi sau de tratamente profilactice, speranța noastră este să vă redăm zâmbetul visat, să vă îmbunătățim calitatea vieții și, nu în ultimul rând, să vă ajutăm să vă redobândiți încrederea de sine.

 

La Orto Care, uitați de intervențiile dureroase!

clinica stomatologica orto care, clinica stomatologica bucuresti, stomatologie bucuresti

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

De ce să alegeți clinica stomatologică Orto Care?

 

 • Servicii stomatologice complete

Începând de la ortodonție și estetică dentară, până la implantologie sau protetica, oricare ar fi problema semnalată, medicii Orto Care sunt în măsură să o rezolve. La noi, ai parte de o diagnosticare completă, terapii personalizate și un timp de așteptare redus.

 

Având în aceeași clinică stomatologică medici cu mai multe specializări, pentru o diagnosticare corectă și un tratament adecvat, nu va mai fi nevoie de o a doua părere sau alte structuri medicale. Totul se rezolva în clinica noastră.

 

 • Program de lucru prelungit

Cu un program de lucru ce acoperă întregul interval 9:00-20:00, de luni până vineri, iar sâmbătă, pe bază de programare, în intervalul orar 9:00-14:00, sunteți liberi să vă alegeți ziua și ora care se potrivesc cel mai bine propriilor necesități.

 

Știm că nimănui nu-i face plăcere să meargă la dentist nici măcar pentru o banală carie. Însă, datorită orarului prelungit, puteți găsi oricând puțin timp pentru a ne vizita.

 

 • Personal medical specializat

Cea mai bună garanție a serviciilor prestate în clinica stomatologică Orto Care și totodată, cartea noastra de vizită, este munca specialiștilor. Dovezile acestui lucru stau în mărturiile pacienților care ne-au trecut pragul și care ne confirmă afirmațiile.

 

Începând de la consultația inițială, urmând cu fazele de tratament și apoi cu vizitele post-operatorii, o să simți abordarea profesională, dar prietenoasă în același timp, a echipei noastre. Din partea acestora o sa primești nu doar ajutor profesional, ci și toată atenția.

 

 • Pacienți DA, clienți NU

Ne fixăm ca obiectiv bunăstarea pacienților, nu bugetul lor. În clinica noastră nu contează vârsta, rasa, naționalitatea, religia, etnia sau clasa socială din care provine pacientul.

 

Fiecare măsură terapeutică adoptată și fiecare tratament recomandat corespund cadrului clinic general al pacientului și stării de sănătate a cavității orale. Totodată, propunerile noastre depind de bugetul de care dispune fiecare și de așteptările pe care le are pacientul.

 

Care sunt punctele noastre forte?

 

 • Încrederea

Anii de formare universitară și postuniversitară, practica în câmpul muncii, participările la cursuri și congrese, certificările și specializările  - ne permit să fim o clinică stomatologică recunoscută unde ramurile de bază sunt reprezentate de ortodonție și implantologie.

 

 • Disponibilitatea

Suntem mereu atenți și mereu sensibili la problemele pacienților cu dinți de lapte, dar și a celor cu o dentiție permanentă. În orice moment, avem disponibilitatea să vă ascultăm și să vă îndrumăm spre cele mai bune servicii stomatologice și opțiuni de tratament.

 

 • Colaborarea

La Orto Care, medicii au specializări multiple, centrate pe ortodonție și implantologie, împreună cu ramurile conexe. Colaborând între noi, dar și cu vizitatorul-pacient, putem identifica cea mai bună abordare a problemelor oro-dento-maxilare și garanta o asistentă adecvată.

 

 • Transparența

Analizând fiecare caz clinic în parte, ne exprimăm opiniile sincere cu privire la opțiunile de tratament. De-a lungul anilor în care am profesat, pacienții au avut ocazia să se convingă singuri de progresele terapeutice, la fel fiind și în cazul tarifelor practicate sau costurile totale.

 

 • Entuziasmul

Schimburile de experiență profesională (și nu numai), participările la cursuri și la congrese ne motivează să ne dorim să fim din ce în ce mai buni. Iar toată această energie pozitivă o transmitem colegilor din clinica stomatologică și celor din afară, cu care, uneori, colaborăm.

 

Pasionați de ramurile stomatologice abordate, lucrăm împreună la reconstrucția fiecărui zâmbet. Dacă ceea ce vă lipsește este un surâs impecabil, vă așteptăm cu mult drag în familia Orto Care!

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

orto care, stomatologie bucuresti, stomatologie vitan, clinica stomatologica bucuresti

Apelează la noi pentru un zâmbet natural și sănătos!

Servicii stomatologice complete

Fie că este vorba despre probleme ortodontice, implantologice sau de estetică dentară, la Orto Care dantura ta este pe mâini bune.

Atmosferă relaxantă și prietenoasă

Pentru noi, persoana care apelează la Orto Care nu este doar un simplu pacient, ci un nou prieten ale cărui griji și nevoi sunt pe primul loc.

Personal medical specializat

Echipa noastră specializată este pregătită chiar și pentru cele mai complexe cazuri stomatologice pentru un rezultat pe placul tău.