Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare

Estetică dentară

Albirea dinților, detartrajul dentar, fațetele dentare sau obturațiile estetice sunt câteva dintre serviciile noastre de estetică dentară ce vă pot înfrumuseța zâmbetul.


Zâmbetul este mai mult decât ”detaliul” care marchează semnificativ fizionomia. Cu puțin ajutor din partea medicilor clinicii stomatologice Orto Care, acesta poate să arate impecabil și de asemenea îți poate oferi garantat încrederea de care ai nevoie.

 

Zâmbetul ne definește și totodată este cel mai frumos accesoriu al nostru. De aceea, necesită o grijă aparte și o atenție specială.

orto care, fatete dentare bucuresti, albire dentara bucuresti

De ce zâmbetul este atât de important?


Nu toată lumea are dinți albi și o ocluzie simetrică. Atunci când abundența de ”lipsuri” depășește ”plusurile”, poți opta pentru anumite tratamente sau proceduri minim invazive, precum albirea dinților sau fațetele dentare, pentru a te asigura că îi vei oferi zâmbetului tău cea mai bună versiune a lui.

 

La nivel perceptiv, zâmbetul influențează circa 70% din aspectul facial. Indiferent încotro vă direcționați privirea, primele care captează atenția sunt ochii și gura. Și tot la nivel de percepție, din paleta cromatică a feței, mai întâi o sa observi culoarea danturii persoanei care stă în fața ta.

 

În mod normal, dacă o persoană ține gura închisă, centrul de interes al interlocutorului se poziționează în jurul ochilor. Însă imediat ce persoana cu care interacționaăm zâmbește, întreaga atenție se duce către zona periorală, mai exact asupra danturii.

 

Orto Care vine în ajutorul tău pentru un zâmbet frumos și natural


Estetica dentară permite îmbunătățirea aspectului dinților, fără a le neglija funcționalitatea. ”Secretul” constă în îmbunătățirea culorii, formei și poziției coroanelor dentare, iar la nevoie, chiar în rectificarea calității, cantității și formei gingiilor.

 

Odată cu apariția celor mai inovative tehnologii și materiale în măsură să simuleze aproape la perfecție caracteristicile dinților naturali, această ramură stomatologică contribuie la obținerea unor rezultate greu de imaginat până în urmă cu câteva decenii.

 

Dacă prin albirea dinților, medicii stomatologi ai clinicii Orto Care vă pot reda o culoare impecabilă, dar naturală a danturii, prin fațetele dentare, putem corecta defectele dinților, iar prin incrustații, imperfecțiunile molarilor și premolarilor.

albire dentara bucuresti, fatete dentare bucuresti, orto care

estetica dentara orto care, fatete dentare bucuresti, albire dentara bucuresti

Albirea dinților

 

Pe parcursul anilor, smalțul poate suferi variații vizibile de culoare din cauza absorbției pigmenților din alimentele consumate sau a fumatului. Procedurile pe care le efectuăm în cadrul clinicii noastre, îți oferă posibilitatea de a avea din nou o dantură albă.

 

Pe de o parte, tehnica de albire dentară te va ajuta să îți recapți luminozitatea zâmbetului, iar pe de altă parte o să scapi de anumite pete de pe dinți. Intensitatea rezultatelor în urma albirii dentare depinde foarte mult de concentrația principiilor active folosite și de durata tratamentului propriu-zis.

estetica dentara orto care, fatete dentare bucuresti, albire dentara bucuresti

albire dentara bucuresti, fatete dentare bucuresti, orto care

Fațete dentare

 

Uneori, dinții frontali au nevoie de tratamente speciale pentru a scăpa de micile defecte apărute în urma cariilor dentare, obturațiilor repetate, diastemelor sau pigmentării smalțului.

 

La clinica noastră, soluția pe care o oferim acestor pacienți sunt fațetele dentare din porțelan. Acestea reprezintă alegerea perfectă pentru o estetică frumoasă în momentul în care imperfecțiunile incizivilor și caninilor ies prea mult în evidență, aceștia fiind cei mai vizibili dinți în timpul comunicării.

estetica dentara orto care, fatete dentare bucuresti, albire dentara bucuresti

orto care, fatete dentare bucuresti, albire dentara bucuresti

Obturații estetice

 

Dinții frontali (incisivi și canini) sau posteriori (premolari și molari) pot suferi leziuni din cauza cariilor repetate care distrug smalțul și dentina. Din fericire, totul poate fi rezolvat cu ajutorul obturațiilor estetice, fără a mai avea nevoie de fațete dentare.

 

Practic, este vorba despre lucrări restaurative, printre cele mai frecvente în clinica de stomatologie Orto Care. Aceste proceduri permit atât reconstrucția dinților după eliminarea cariilor, cât și corectarea formei și culorii coroanelor inestetice.

albire dentara bucuresti, fatete dentare bucuresti, orto care

albire dentara bucuresti, fatete dentare bucuresti, orto care

Bijuterii dentare

 

Cine își dorește să aibă un zâmbet încă și mai luminos și atrăgător, îl poate personaliza în cabinetul nostru aplicând bijuterii dentare. Moda decorării dinților, deși nu este un ”new entry” în stomatologie, rămâne totuși o tendință.

 

Procedura, una pur cosmetică, nu afecteaza suprafața smalțului și nu pune în pericol sănătatea. Pentru cimentare utilizăm materiale speciale, în timp ce bijuteriile sunt confecționate din zirconiu sau din alte metale și pietre prețioase.

 

Prin serviciile noastre de estetică dentară te putem ajuta să îți redobândești sănătatea și frumusețea zâmbetului.

estetica dentara orto care, fatete dentare bucuresti, albire dentara bucuresti

albire dentara bucuresti, fatete dentare bucuresti, orto care

Apelează la noi pentru un zâmbet natural și sănătos!

Servicii stomatologice complete

Fie că este vorba despre probleme ortodontice, implantologice sau de estetică dentară, la Orto Care dantura ta este pe mâini bune.

Atmosferă relaxantă și prietenoasă

Pentru noi, persoana care apelează la Orto Care nu este doar un simplu pacient, ci un nou prieten ale cărui griji și nevoi sunt pe primul loc.

Personal medical specializat

Echipa noastră specializată este pregătită chiar și pentru cele mai complexe cazuri stomatologice pentru un rezultat pe placul tău.