Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare

Zâmbet complet și sănătos: care sunt costurile?

Tratamentul cu implant dentar este o procedură de introducere a unei rădăcini dentare (în formă de șurub) în osul maxilar al pacientului. Aceasta este folosită pentru a înlocui un număr complet de dinți lipsă sau pentru a acoperi o gaură după extracția unui dinte.

 

Implanturile dentare sunt realizate din titan sau ceramică și se integrează perfect cu osul maxilarului, oferind pacientului un zâmbet natural și sănătos.

 

Costul implanturilor dentare depinde, de obicei, de numărul de implanturi necesare și dacă sunt necesare lucrări suplimentare în plus față de restaurarea dintelui pierdut.

 

Știm că prețul implanturilor dentare este influențat în mare măsură de numeroși factori, dintre care mulți sunt adesea necunoscuți de pacienți, în special de cei care nu sunt informați în mod corespunzător și caută doar un preț mic.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica orto care

 

Puteți afla mai multe despre acest subiect aici. Acest articol vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la implanturile dentare. De asemenea, vă va ajuta să înțelegeți de ce este important ca pacienții să primească informații adecvate înainte de a lua decizii cu privire la implanturile dentare. În cele din urmă, vi se oferă o perspectivă asupra costurilor asociate cu fiecare procedură, astfel încât să puteți fi mai bine pregătit atunci când programați o consultație.

 

 

Sunteți în căutarea unui implant și credeți că acesta ar costa prea mult?

 

La Orto Care, avem o echipă de medici cu experiență care fac tot posibilul ca pacienții să obțină zâmbetul pe care îl merită. De aceea, oferim implanturi dentare de înaltă calitate la prețuri accesibile.

 

Scopul nostru este să vă facem viața mai ușoară prin oferirea unor servicii complete de implantologie, iar acest lucru începe prin a ne asigura că aveți toate informațiile necesare, corecte,  despre ceea ce facem.

 

Vom fi întotdeauna sinceri cu dumneavoastră și vă vom informa cu privire la cele mai bune opțiuni de tratament care se potrivesc atât nevoilor dumneavoastră, cât și bugetului.

 

 

Iată câteva sfaturi utile:

  • Nu negociați când sănătatea dumneavoastră este în joc!
  • Nu vă abateți niciodată de la indicațiile medicului dumneavoastră.
  • Nu vă lăsați tentat de prețurile mici pentru orice tip de tratament. Sănătatea dumneavoastră este importantă, iar calitatea rezultatului final va fi influențată de acest lucru!
  • Înainte de programarea stabilită, înțelegeți ce presupune tratamentul.

 

 

Deși aspectul financiar poate fi descurajant, există opțiuni! Dacă nu vă puteți permite procedura în acest moment, vom lucra cu bugetul dvs. și vă vom prezenta opțiunile noastre de finanțare din clinică.

 

Lista de prețuri a clinicii noastre este disponibilă pe site-ul nostru aici. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii implantologi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.