Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de aparate dentare disponibile la OrtoCare.

OrtoCare, clinica ta de încredere pentru aparat dentar în București, oferă o gamă variată de soluții pentru alinierea și corectarea poziției dinților.

 

Fiecare tip de aparat dentar are propriile sale avantaje și dezavantaje. Alegerea celui mai potrivit pentru tine va depinde de necesitățile tale specifice, buget și stilul de viață.

 

Iată o analiză a avantajelor și dezavantajelor diferitelor tipuri de aparate dentare disponibile la OrtoCare.

 

  • Aparat dentar fix metalic

Avantaje: Acesta este cel mai comun tip de aparat dentar și de obicei, cel mai eficient. Poate corecta o gamă largă de probleme dentare și este de obicei opțiunea cea mai accesibilă ca preț.

Dezavantaje: Este cel mai vizibil tip de aparat dentar și poate fi inconfortabil la început. Necesită o igienă orală riguroasă pentru a preveni apariția cariilor și a plăcii bacteriene.

 

aparat dentar București

 

  • Aparat dentar fix ceramic

Avantaje: Aparatul dentar ceramic este mai puțin vizibil decât cel metalic, deoarece brățările sunt colorate în nuanta dinților. Este la fel de eficient ca cel metalic în corectarea majorității problemelor dentare.

Dezavantaje: Este mai scump decât aparatul dentar metalic și poate fi ușor mai fragil. Ca și cel metalic, necesită o igienă orală riguroasă.

 

  • Aparat dentar lingual

Avantaje: Aparatul dentar lingual este fixat pe partea internă a dinților, făcându-l invizibil când zâmbești. Este eficient în tratarea multor tipuri de probleme dentare.

Dezavantaje: Poate fi mai inconfortabil decât celelalte tipuri de aparate dentare și mai dificil de curățat. Este, de asemenea, una dintre cele mai scumpe opțiuni.

 

aparat dentar București

 

  • Alineatoarele transparente

Avantaje: Alineatoarele transparente, cum ar fi Invisalign, sunt aproape invizibile și pot fi îndepărtate pentru mâncare și curățare. Acestea pot fi o opțiune bună pentru cazurile mai ușoare sau moderate.

Dezavantaje: Sunt mai scumpe decât aparatele dentare tradiționale și nu sunt potrivite pentru cazurile severe. Necesită o disciplină riguroasă deoarece trebuie purtate cel puțin 20-22 de ore pe zi.

 

La OrtoCare, echipa noastră de profesioniști va lucra îndeaproape cu tine pentru a alege cel mai potrivit aparat dentar în București, care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale.

Suntem aici pentru a te ghida prin fiecare etapă a călătoriei tale către un zâmbet mai drept și mai sănătos.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.