Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Avantajele tratamentului cu aparat dentar invizibil

aparat dentar bucuresti, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

Aparatul dentar invizibil a devenit o alegere populară pentru tratamentul ortodontic în ultimii ani. Există multe avantaje în alegerea acestui tip de aparat dentar față de cele tradiționale.

 

În această postare pe blog, vom discuta unele dintre principalele beneficii ale tratamentului cu aparat dentar invizibil.

 

Eficiență dovedită

 

Clinica Orto Care îți pune la dispoziție tratamente ortodontice avansate, cu aparat dentar invizibil și anume aparatul Invisalign.

 

Cel mai renumit aparat dentar de acest tip este Invisalign Full Arch, o soluție ideală pentru persoanele cu dinți moderat nealiniați, care doresc să-i îndrepte în mod discret și cu un confort maxim. Acest aparat dentar este foarte eficient, în măsura în care cazul clinic a fost evaluat corect, deoarece îmbină funcționalul cu beneficiul aspectului estetic.

 

 

Aparatele dentare din plastic transparent repoziționează dinții în mod treptat și eficient, fără a exercita prea multă forță asupra lor. Ca să înțelegeți mai bine beneficiile sale și dacă este potrivit pentru dns., îi vom prezenta principalele avantaje.

 

 

Este mobil și poate fi îndepărtat oricând este necesar, asta însemnând că:

  • Igiena orală se poate efectua ca și înainte;
  • Se elimină riscul de formare accelerată de tartru;
  • Igienizarea aparatului este deosebit de facilă;
  • Puteți mânca fără aparat dentar.

 

 

Aparatul dentar este din plastic transparent, ceea ce înseamnă că:

  • Nu veți avea metal în gură;
  • Cei din jur nu vor observa decât că dinții dvs. sunt din ce în ce mai drepți;
  • Nu vor exista răni ale țesuturilor moi.

 

 

Nu sunt necesare vizite la dentist, pentru schimbarea aliniatorilor:

  • Așa cum este în cazul aparatelor clasice, unde vizitele de recalibrare a aparatului cu brackeți erau obligatorii.

 

aparat dentar bucuresti, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

 

Dinții se mișcă treptat:

  • Deci se evită durerile osoase, cauzate de mișcarea prea rapidă a danturii;
  • Invisalign a pregătit calea pentru pacienții care doresc să își corecteze dinții strâmbi, fără a compromite estetica zâmbetului lor în acest proces.

 

Dacă sunteți în căutarea unui tratament discret pentru a vă începe călătoria către un zâmbet perfect drept, nu căutați mai departe de clinica Orto Care, din București. Echipa noastră de ortodonți cu experiență, vă vor oferi cele mai bune sfaturi cu privire la tratamentul cu aparat dentar Invisalign și vă vor arăta dacă acesta este sau nu potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

 

 

Clinica de top Orto Care, din Calea Vitan, sector 3, Bucureşti, deţine un departament de ortodonţie valoros, în care lucrează specialişti cu vastă expertiză, care vă pot indica cel mai bun tip de aparat dentar pentru îndreptarea sau alinierea dinţilor dvs. Iar aceasta, la cel mai bun raport calitate-preţ al serviciului.

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii implantologi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit! 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.