Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Care sunt etapele de tratament pentru aparat dentar la Orto Care?

Tratamentul cu aparat dentar este un proces complex care implică mai multe etape, fiecare cu o importanță crucială în obținerea rezultatelor dorite.

 

La Orto Care ne asigurăm că fiecare pacient înțelege aceste etape și este confortabil pe parcursul întregului proces.

 

  • CONSULTAȚIA INIȚIALĂ

Primul pas în tratamentul cu aparat dentar în București la OrtoCare este o consultație inițială. În timpul acestei vizite, ortodontul tău va examina starea ta dentară, folosind o combinație de tehnici, cum ar fi inspectarea vizuală, radiografiile și modelele dentare. Aceasta este ocazia pentru tine de a discuta despre obiectivele și preocupările tale cu privire la tratamentul ortodontic.

 

aparat dentar București

 

  • PLANUL DE TRATAMENT

Odată ce ortodontul tău a evaluat starea ta dentară și a înțeles nevoile și obiectivele tale, următorul pas este dezvoltarea unui plan de tratament personalizat. Acesta va specifica tipul de aparat dentar care va fi folosit, durata tratamentului și orice alte proceduri necesare pentru a-ți îmbunătăți sănătatea orală.

 

  • APLICAREA APARATULUI DENTAR

După ce planul de tratament a fost finalizat, următorul pas este aplicarea aparatului dentar. La Orto Care, acest proces este realizat cu grijă și precizie, pentru a te asigura că aparatul dentar este confortabil și eficient.

 

aparat dentar București

 

  • VIZITELE LA CONTROL

După ce aparatul dentar a fost aplicat, următorul pas este o serie de vizite regulate de control. Acestea sunt esențiale pentru a monitoriza progresul tratamentului și pentru a face orice ajustări necesare ale aparatului dentar. La Orto Care ne asigurăm că aceste vizite sunt cât mai confortabile posibil și oferim sfaturi și instrucțiuni pentru a te ajuta să ai grijă de aparatul tău dentar între vizite.

 

  • ÎNDEPĂRTAREA APARATULUI DENTAR ȘI RETENȚIE

După ce dinții tăi s-au aliniat corect, aparatul dentar poate fi îndepărtat. În timpul acestei vizite, ortodontul tău va examina dinții tăi și, dacă este mulțumit de rezultate, aparatul dentar va fi îndepărtat. Însă, acesta nu este sfârșitul tratamentului. Majoritatea pacienților vor avea nevoie de un aparat de retenție, pentru a menține dinții în noua lor poziție.

 

  • FAZA DE RETENȚIE

Retenția este ultima etapă a tratamentului ortodontic și este la fel de importantă ca și restul procesului. Aceasta implică purtarea unui aparat de retenție, care poate fi fix sau mobil, în funcție de recomandările ortodontului tău. Aparatul de retenție menține dinții în poziția corectă după îndepărtarea aparatului dentar și previne mișcarea lor înapoi în pozițiile inițiale.

 

În concluzie, tratamentul cu aparat dentar în București la OrotCare este un proces în mai multe etape care necesită timp, răbdare și angajament din partea pacientului.

La Orto Care, ne asigurăm că pacienții noștri sunt informați și confortabili pe tot parcursul acestui proces, oferindu-le atenție individuală și îngrijire de înaltă calitate.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.