Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Ce anomalii dentare se tratează cu aparat dentar București?

Anomaliile dentare sunt foarte frecvente și se pot întâmpla oricui și oricând. Este important să cunoști simptomele acestora, astfel încât să poți avea grijă de dinții tăi într-un stadiu incipient.

 

Tratamentul cu aparat dentar București este un tratament ortodontic care este folosit de mulți ani încoace pentru a trata diverse probleme de aliniere, înghesuială sau proeminență a dinților. De asemenea, acest sistem ajută la închiderea spațiilor dintre ei, astfel încât dinții de pe arcada superioară să se potrivească corect pe cei de pe arcada inferioară, ceea ce duce la o mușcătură corectă (ocluzie).

 

Multe persoane sunt conștiente că tratamentul cu aparat dentar București este necesar pentru corectarea alinierii proaste, a aglomerării dinților și a proeminenței acestora.

 

Cu toate acestea, aparatul dentar București ajută, de asemenea, la închiderea spațiilor dintre ei, astfel încât dinții să nu sufere alte modificari sau degradări în timp. Acest lucru are ca rezultat o dantură aliniată corect care este foarte importantă atât pentru sănătatea orală și fizică a pacientului, cât și pentru un zâmbet frumos.

 

Tratamentele cu aparat dentar- opțiunea cea mai avantajoasă

aparat dentar bucuresti, clinica stomatologica bucuresti, clinica stomatologica orto care

 

Aparatele dentare sunt de obicei fabricate din metal, ceramică, aliaj sau plastic transparent. Acestea funcționează prin exercitarea unei presiuni asupra dinților pentru a-i muta într-o poziție mai bună.

 

Un tratament cu aparat dentar tradițional poate fi finalizat între șase luni și doi ani și necesită, în general, vizite lunare la ortodont pentru ajustări.

 

Deși tratamentul ortodontic este cel mai frecvent asociat cu copiii, mulți adulți au nevoie și ei de aparat dentar București pentru a obține și menține o sănătate dentară optimă.

 

Pe măsură ce progresele tehnologice au devenit mai ușoare pentru stomatologii au reușit, de la copii mici până la vârstnici, să trateze pacienții în mod eficient fără a sacrifica calitatea îngrijirii sau productivitatea între vizite. Acum suntem capabili să oferim pacienților noștri o atenție totală pe parcursul fiecărei faze a procedurii, în timp ce ei continuă să lucreze pentru a-și restabili stima de sine printr-un zâmbet mai bun.

 

Aparatul dentar poate fi o soluție și pentru problemele de aliniere ale adulților. Tratamentul ortodontic nu este doar pentru copii și s-a dovedit că un număr tot mai mare de persoane au dificultăți cu poziția dinților după ce ajung la vârsta adultă din diverse motive.

Evoluția aparatelor ortodontice

Aparatul dentar București este acum o tendință, dar asta nu înseamnă că este mai puțin funcțional decât era și înainte. De fapt, popularitatea lor a crescut în ultima vreme pentru că multe persoane își doresc zâmbetul perfect  asociat cu acest tip de tratament!

 

Aparatul dentar presupune să mergeți la cabinetul stomatologic local pentru o programare și o consultație unde vă puteți întâlni cu un ortodont (un dentist specialist). Aceștia fac radiografii și consultații, în funcție de cât de avansat este deja cazul dvs, astfel încât să știe exact cum va funcționa cel mai bine planul înainte de a începe ceva prea devreme sau prea târziu.

 

Solicitaţi cât mai repede o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii ortodonţi de înaltă calificare de la clinica stomatologică Orto Care, pentru a  vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit!

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii ortodonţi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.