Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Ce tipuri de aparat dentar oferă Orto Care? Avantaje și dezavantaje

Când vorbim despre tratamentele ortodontice, aparatele dentare sunt de obicei prima opțiune care ne vine în minte.

 

Acesta este un domeniu vast și în continuă evoluție, iar în București, clinica Orto Care se distinge prin varietatea de opțiuni oferite pacienților săi.

 

  • Aparate Dentare Fixe

Aparatele dentare fixe sunt cele mai cunoscute și frecvent utilizate. Acestea sunt formate din brackeți (piese mici de metal sau ceramică) care sunt lipite pe dantură și un fir metalic care le leagă. Deși uneori pot fi inconfortabile la început, acestea sunt foarte eficiente în rezolvarea problemelor dentare complexe.

 

Avantajele includ precizia ridicată a tratamentului și eficiența lor în cazul unor probleme severe de aliniere a dinților. În plus, oferă o serie de opțiuni pentru pacienți, de la brackeți metalici la cei din ceramică, mai estetici.

Dezavantajele includ un confort redus la început și necesitatea unei îngrijiri riguroase a igienei orale.

 

aparat dentar București

 

  • Aparate Dentare Mobile

Aparatele dentare mobile sunt alte opțiuni pe care Orto Care, în București, le pune la dispoziția pacienților. Acestea sunt ușor de îndepărtat și de pus, permițând o mai bună igienă orală. Ele sunt adesea folosite pentru probleme dentare mai puțin severe sau ca urmare a tratamentului cu aparate dentare fixe.

 

Avantajele acestor aparate includ confortul sporit și flexibilitatea de a le îndepărta în timpul mesei sau al periajului. În plus, unele modele sunt practic invizibile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru pacienții preocupați de estetică.

Dezavantajele includ faptul că nu sunt la fel de eficiente ca aparatele fixe pentru problemele grave de aliniere a dinților și necesitatea unei discipline stricte din partea pacientului pentru a le purta un număr adecvat de ore pe zi.

 

  • Aparate Dentare Invizibile

Tehnologia în ortodonție a evoluat semnificativ, iar acum avem și opțiunea de aparate dentare invizibile. Acestea sunt aliniatori clari, realizate dintr-un material plastic special, care sunt practic invizibili când sunt purtați. Orto Care oferă aceste opțiuni moderne pacienților din București care își doresc un zâmbet frumos, dar sunt preocupați de aspectul aparatelor dentare tradiționale.

 

Avantajele aparatelor dentare invizibile includ faptul că sunt estetice, confortabile și ușor de îndepărtat pentru alimentație și igienă orală. În plus, întrucât sunt realizate după un model 3D al gurii pacientului, acestea se potrivesc perfect și asigură un tratament eficient și personalizat.

Dezavantajele constau în costul mai mare comparativ cu alte tipuri de aparate dentare și în faptul că nu sunt potrivite pentru toate tipurile de probleme dentare.

 

aparat dentar București

 

În încheiere, fiecare tip de aparat dentar în București oferit de Orto Care are propriile sale avantaje și dezavantaje, iar alegerea potrivită depinde de nevoile individuale ale fiecărui pacient. În cadrul unei consultații inițiale, ortodontul tău va examina starea ta dentară și va discuta cu tine despre care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru nevoile și stilul tău de viață.

 

Alegerea unui aparat dentar în București la OrtoCare este o decizie importantă, dar cu consilierea potrivită, poți fi sigur că vei face alegerea corectă

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre aparatele dentare pe care le oferim și despre cum te putem ajuta să îți îmbunătățești zâmbetul și sănătatea orală.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.