Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Cui i se adresează tratamentul cu aparat dentar București

Sunteți în căutarea unui aparat dentar București? Dacă da, atunci ați ajuns la locul potrivit. Există mulți dentiști în București care oferă tratamente cu aparat dentar.

 

Dar nu toți sunt ortodonți calificați - ceea ce înseamnă că tratamentul cu aparat dentar va fi mai puțin perfect și s-ar putea să nu dureze atât de mult cât ar trebui. De aceea, vă recomandăm să vizitați un ortodont bun!

 

Dacă ești în căutarea unui aparat dentar București, s-ar putea să te intereseze acest articol. De fapt, aparatul dentar este o tehnică de tratament folosită pentru a îndrepta dinții care pot fi dezaliniați sau strâmbi. S-au dus vremurile de altădată, când oamenilor le era teamă să își expună dinții în orice moment pentru că nu aveau cum să îi repare.

 

Pentru cei interesați de aparat dentar București, au nevoie doar de un singur lucru: un ortodont bun!

 

aparat dentar bucuresti, ortodontie bucuresti, clinica stomatologica orto care

Avantajele tratamentului cu aparat ortodontic

  • Recăpătarea aspectului estetic al danturii

 

  • Scăderea riscului de parodontoză

 

  • Reducerea riscului de acumulare de tartru și carii

 

  • Elimină riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă

 Cui îi este indicat tratamentul cu aparat dentar București?

Tratamentul cu aparat dentar București este destinat oricărei persoanae care suferă de o anomalie dentară și dorește să își recapete zâmbetul perfect aliniat.

 

Medicii stomatologi recomandă aparatele dentare atât copiilor, cât si adulților. Chiar dacă majoritatea persoanelor care urmează un tratament ortodontic au vârste fragede, acesta nu este un impediment, iar aparatul dentar poate fi purtat și în cazul persoanelor adulte.

 

Aveți dinți strâmbi? Dacă da, atunci aparatul dentar București te poate ajuta să obții zâmbetul visurilor tale. Oferim o gamă largă de tratamente ortodontice atât pentru adulți, cât și pentru copii. Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență care vor lucra cu dvs. pentru a găsi cel mai bun plan de tratament pentru nevoile dvs. Vă veți putea bucura de dinți mai drepți în cel mai scurt timp!

 

La aparat dentar București folosim doar materiale de înaltă calitate, sigure și eficiente. De asemenea, oferim garanții pe termen lung pentru produsele noastre, astfel încât, dacă se întâmplă ceva cu ele în timp ce se află sub îngrijirea noastră, le vom înlocui gratuit. Există multe motive pentru care oamenii ne aleg ca fiind clinica dentară preferată - dar un lucru este sigur; când vine vorba de servicii și rezultate de calitate, nu există cale de mijloc!

 

Cu tratamentul nostru, veți obține un zâmbet frumos care va dura ani de zile. În plus, nu va dura mult timp - majoritatea cazurilor necesită doar între 6-18 luni de tratament! De asemenea, oferim consultații complete și detaliate, astfel încât să puteți afla mai multe despre ceea ce facem înainte de a lua orice decizie sau angajament. Totul începe cu un simplu apel telefonic sau un mesaj de e-mail din partea dumneavoastră astăzi!

Cum aflu dacă am nevoie de tratament ortodontic ?

Acest aspect poate fii determinat doar de medicul ortodont, pe baza unor investigații care să ateste dacă este prezentă o anomalie dentară și tipul acesteia. Prezența acestor probleme se determină prin examinări ce cuprind radiografii intraorale, fotografii speciale și mulaje dentare. În urma acestora se determina diagnosticul.

 

Dacă dinții tăi nu sunt drepți, acest lucru poate afecta modul în care arăți și te simți. De asemenea, poate face dificilă mâncarea și vorbirea corectă.

 

Tratamentul ortodontic este o metodă sigură și eficientă de corectare a acestor probleme. Primul pas pentru a determina dacă tratamentul ortodontic este potrivit pentru dumneavoastră este o examinare efectuată de echipa de profesioniști cu experiență de la Orto Care.

 

Vom discuta cu dumneavoastră despre ceea ce găsim în timpul acestei evaluări și vom răspunde la orice întrebări care pot apărea cu privire la sănătatea dumneavoastră dentară.

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii ortodonţi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.