Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Cum să ai grijă de aparatul dentar? Îngrijirea potrivită Orto Care

Porți un aparat dentar?

 

Adaptarea la acest nou aspect al vieții tale poate necesita puțin timp, însă cu îngrijirea adecvată și atenție la detalii, aparatul tău dentar poate fi menținut într-o formă optimă pe întreaga perioadă a tratamentului.

 

aparat dentar București

 

Orto Care îți prezintă în acest articol câteva sfaturi de bază despre cum să ai grijă corect de aparatul tău dentar.

 

  • Curățarea aparatului dentar

Unul dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii aparatului dentar este curățarea corectă și regulată. Periajul ar trebui să aibă loc după fiecare masă și gustare, asigurându-te că toate resturile alimentare sunt îndepărtate din aparat și din dinți. În plus, folosirea aței dentare speciale pentru aparatul dentar este esențială pentru a îndepărta placa și resturile alimentare dintre dinți și în jurul brachetelor.

 

aparat dentar București

 

  • Alimentația potrivită

După cum s-a menționat în articolele anterioare, există anumite alimente care ar trebui evitate atunci când porți un aparat dentar. Alimentele tari, crocante sau lipicioase pot dauna aparatului dentar și pot îngreuna curățarea acestuia.

 

  • Prevenirea accidentelor

Dacă ești activ în sporturi sau activități care implică un contact fizic sau riscul de lovire a feței, este foarte important să porți un protector bucal pentru a preveni orice daune la aparatul tău dentar.

 

  • Vizitele regulate la ortodont

Chiar dacă ai grijă de aparatul tău dentar, vizitele regulate la ortodont, cum ar fi la clinica Orto Care din București, sunt esențiale. Aceste vizite permit ortodontului tău să monitorizeze progresul tratamentului tău și să facă orice ajustări necesare la aparatul tău dentar.

 

În concluzie, îngrijirea corespunzătoare a aparatului dentar în București, la OrtoCare, implică un angajament de a menține o igienă orală bună, de a face alegeri alimentare sănătoase și de a proteja aparatul dentar în timpul activităților fizice.

 

Toate acestea, împreună cu vizitele regulate la ortodont, te vor ajuta să ai un tratament cu aparat dentar eficient și fără probleme.

Pentru mai multe informații despre tratamentul cu aparat dentar în București, te invităm să ne contactezi la Orto Care.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.