Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Cum se îngrijesc corect aparatele dentare

Îndreptarea dinților nu mai este doar o problemă cosmetică. În zilele noastre, aparatele dentare și aparatele de retenție sunt folosite pentru a corecta dinții strâmbi sau nealiniați.

 

Acest lucru este deosebit de important pentru cei care au aparat dentar, deoarece aceștia vor trebui să aibă o grijă sporită de aparatul dentar pentru a profita la maximum de el și pentru a evita probleme precum cariile dentare sau bolile gingivale.

 

Următorul articol vorbește despre cum puteți avea grijă în mod corespunzător de aparatul dentar, astfel încât să profitați la maximum de această tehnică de tratament dentar!

 

Dacă ai aparat dentar București și nu știi cum să îl îngrijești corespunzător, acest articol de blog este pentru tine. În el, vom trece în revistă pașii de îngrijire a aparatului dentar astfel încât să dureze cât mai mult timp. Cu câteva sfaturi ușor de urmat de la cabinetul nostru de ortodonție București, aparatul dentar poate fi mult mai puțin deranjant!

 

Atunci când aveți aparat dentar, este important să îi acordați îngrijirea de care are nevoie. Acest lucru include spălatul pe dinți de cel puțin două ori pe zi, folosirea zilnică a aței dentare sau a periuțelor interdentare și clătirea cu apă de gură după fiecare masă.

 

Aparatul dentar este menit să corecteze dinții nealiniați, așa că, dacă nu aveți grijă de aparatul dentar în mod corespunzător, atunci nu are niciun rost să vi-l montați în primul rând.

Aveți dinți strâmbi?

Este timpul să îi îndrepți! Dacă vă doriți un zâmbet care să întoarcă privirile, atunci este timpul să vă puneți aparat dentar București. Oferim tratamente de ortodonție și te putem ajuta să obții zâmbetul tău de vis. Echipa noastră de experți a ajutat mii de oameni ca tine să obțină zâmbetele frumoase pe care le merită.

 

Nu trebuie să te mai simți stânjenit de zâmbetul tău - noi îl putem repara pentru tine. Datorită experienței și expertizei noastre, știm cum să le oferim pacienților zâmbetele lor de vis cu opțiunile noastre avansate de tratament, inclusiv cu aliniatorii transparenți sau cu aparatul dentar metalic tradițional.

 

Și pentru că nu există două danturi la fel, personalizăm fiecare plan de tratament în mod special pentru fiecare pacient, astfel încât fiecare să obțină un rezultat unic, adaptat doar pentru el!

 

aparat dentar bucuresti, ortodontie bucuresti, clinica stomatologica orto care

Doriți să vă păstrați aparatul dentar curat?

Dacă ai dantura plină de metal, poate fi greu să menții o bună igienă orală. Dar, cu instrumentele și tehnicile potrivite, vă puteți asigura că dinții dumneavoastră rămân sănătoși în timp ce purtați aparat dentar București.

 

  • Veți avea nevoie de o periuță de dinți specială concepută pentru pacienții ortodonți - una care are peri moi și este înclinată la 45 de grade, astfel încât să ajungă până în spatele gurii.

 

  • De asemenea, ajută dacă folosiți o apă de gură antibacteriană sau un gel după ce vă periați de fiecare dată - acest lucru va ajuta la uciderea oricăror bacterii de pe suprafața dinților și a gingiilor înainte ca acestea să fie prinse între brackets sau fire.

 

  • Și, în cele din urmă, nu uitați de folosirea aței dentare! Acest lucru este deosebit de important atunci când folosiți aparat dentar, deoarece particulele de alimente sunt mai susceptibile de a rămâne prinse între brackets sau fire decât oricând. Folosirea zilnică a aței dentare se va asigura că niciun aliment nu rămâne blocat în interiorul acelor spații strâmte, unde placa bacteriană s-ar putea acumula în timp și ar putea cauza probleme pe parcurs, cum ar fi carii sau boli ale gingiilor.

 

Clinica de top Orto Care, din Calea Vitan, sector 3, Bucureşti (www.orto-care.ro), deţine un departament de ortodonţie valoros, în care lucrează specialişti cu vastă expertiză, care vă pot indica cel mai bun tip de tratament pentru îndreptarea sau alinierea dinţilor dvs. Iar aceasta, la cel mai bun raport calitate-preţ al serviciului.

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii ortodonţi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit!

Programeaza-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.