Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

De ce este atât de importantă o radiografie dentară înaintea începerii tratamentului ortodontic?

Dacă luați în considerare un tratament ortodontic, medicul dentist vă va recomanda probabil să faceți mai întâi o radiografie dentară. Aceasta este o parte importantă a procesului de aplicare a aparatului dentar.

                        

Îi permite ortodontului dumneavoastră să vadă ce trebuie corectat și să se asigură că aparatul dentar este aplicat în cel mai eficient mod posibil. Fără o radiografie, ar fi dificil de știut ce trebuie făcut pentru a obține rezultate optime cu astfel de tratamente.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre importanța radiografiilor dentare în tratamentul cu aparat dentar și de ce sunt atât de esențiale pentru un rezultat de succes.

 

aparat dentar bucuresti, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

 

Ne poate ajuta așa mult o radiografie dentară?

 

Ei bine DA! Radiografia dentară este un instrument esențial în procesul de montare al aparatului dentar. Această tehnologie le permite ortodonților să vadă dinții și maxilarele în detaliu, ceea ce face mai simplă detectarea nealinierii și efectuarea de modificări asupra danturii.

 

Fără o scanare imagistică, obținerea unor rezultate optime cu aparatul dentar ar fi mult mai dificilă - sau poate chiar imposibilă. Pacienții care se gândesc la această formă de tratament ar trebui să înțeleagă importanța radiografiei dentare. Pacienții se pot simți liniștiți că iau cele mai bune decizii posibile în materie de sănătate dentară dacă știu la ce să se aștepte în urma procedurii.

 

Mulți pacienți optează pentru un tratament ortodontic pentru a îmbunătăți atât aspectul, cât și funcționalitatea dinților. Radiografiile joacă un rol vital și în procesul de monitorizare al aparatului dentar, permițându-i ortodontului dumneavoastră să identifice orice potențiale probleme și să vă monitorizeze progresul.

 

Fără radiografii, ar fi mult mai dificil să obțineți un zâmbet drept. Dacă sunteți pe cale să începeți un tratament ortodontic, asigurați-vă că îl întrebați pe ortodontul dumneavoastră despre rolul radiografiei în îngrijirea dumneavoastră.

 

 

La Orto Care afli secretul unui zâmbet perfect!

 

Ne dăm seama că în calitate de pacient, doriți să vă asigurați că aparatul dentar este aplicat corect și că obțineți cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt. De obicei, în timpul procedurii de aplicare se fac radiografii pentru a se asigura că totul este în ordine.

 

Ar fi dificil să se obțină o citire exactă a modului în care funcționează aparatul dentar fără astfel de proceduri suplimentare. Puteți avea încredere că beneficiați de cel mai bun tratament posibil dacă înțelegeți semnificația tuturor indicațiilor medicale primite din partea ortodontului care vă supraveghează evoluția dentară.

 

Vă întrebați dacă aparatul dentar doare? Nu sunteți singurul. Milioane de oameni se gândesc la asta înainte de a apela la un astfel de remediu pentru dinții strâmbi.

 

Răspunsul este, nu - aparatul dentar nu doare. De fapt, mulți pacienți raportează că simt foarte puțină sau deloc durere în timpul tratamentului. Acest lucru înseamnă că puteți fi siguri că veți putea să vă corectați zâmbetul cu un disconfort minim.

 

Aparatul dentar este o abordare excelentă pentru a obține un zâmbet mai drept fără a fi nevoie să treceți prin tratamente neplăcute. Așadar, dacă te gândești la un tratament genu, nu lăsa perspectiva disconfortului să te oprească din a obține zâmbetul minunat pe care îl meriți!

 

Clinica de top Orto Care, din Calea Vitan, sector 3, Bucureşti, deţine un departament de ortodonţie valoros, în care lucrează specialişti cu vastă expertiză, care vă pot indica cel mai bun tip de aparat dentar București pentru îndreptarea sau alinierea dinţilor dvs. Iar aceasta, la cel mai bun raport calitate-preţ al serviciului.

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii implantologi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit! 
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.