Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

În ce situaţii ai nevoie de aparat dentar

Ortodonția este o ramură a stomatologiei specializată în diagnosticarea și tratarea malocluziilor (mușcături proaste) și a anomaliilor dentare care pot cauza probleme cu vorbirea, masticația și estetice.

 

Aparatele dentare sunt lucrări ortodontice care funcționează prin exercitarea unei presiuni asupra dinților, ceea ce are ca efect deplasarea dinților în poziții bazate pe procese dinamice. Prin remodelarea osului maxilar, aparat dentar București ajută la deplasarea rădăcinilor dentare în alveole și alinierea armonioasă a dinților.

 

Dacă vă gândiți la un aparat dentar București pentru copiii sau pentru dumneavoastră, noi vă stăm la dispoziție!

 

aparat dentar bucuresti, clinica stomatologica bucuresti, clinica stomatologica orto care

Etapele tratamentului cu aparat dentar București

Primul pas în tratamentul cu aparat dentar București este realizarea unei amprente, care va fi folosită ca șablon pentru mecanism și aliniatoare. Amprentele sunt luate folosind un material care poate fi ușor de îndepărtat de pe dinți.

 

Acest material este apoi întărit într-o matriță cu ajutorul luminii ultraviolete înainte de a fi trimis la laborator.

 

Când ajungeți la cabinetul nostru, vă vom curăța din nou dinții și vom crea un model digital precis al maxilarului dumneavoastră - de data aceasta incluzând toate aparatele dentare sau dispozitivele de aliniere la locul lor.

Ești nemulțumit de poziția dinților tăi?

Dacă da, atunci aparat dentar București te poate ajuta. Oferim o gamă de tratamente ortodontice pentru a vă îndrepta dinții și a vă oferi acel zâmbet perfect. Echipa noastră experimentată se va asigura că fiecare etapă a procesului este cât mai confortabilă pentru dumneavoastră.

 

Veți putea mânca din nou toate alimentele preferate fără să vă faceți griji cu privire la modul în care acestea vă pot afecta dinții sau gingiile. În plus, planurile noastre flexibile de tratament nu va costa deloc mult pentru a începe această călătorie care îți va schimba viața!

 

Știm că a avea un zâmbet frumos este important. De aceea, oferim servicii de ortodonție atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Anomaliile dentare care se corectează cu ajutorul aparatului dentar

  •  dinţi înghesuiţi
  •  dinţi cu spații
  •  dinţi aliniaţi greșit pe diferite niveluri

 

Aparatele ortodontice sunt folosite pentru a alinia dinții și a corecta nealinierea. Acestea pot fi detașabile sau fixe, în funcție de tipul de aparat. Cele mai frecvente tipuri includ aparatele ortodontice și aparatele de retenție. 

 

Avantajele tratamentului cu aparat ortodontic

 

  • Recăpătarea aspectului estetic al danturii

 

  • Scăderea riscului de parodontoză

 

  • Reducerea riscului de acumulare de tartru și carii

 

  • Elimină riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă

 

 

 

Meritați cel mai avansat tratament tehnologic pentru această afecțiune dentară comună, care vă poate oferi acum acel aspect frumos pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Cu inovații moderne, cum ar fi noua noastră tehnologie, mulți pacienți cu aparat dentar se bucură de un proces de montare fără durere, cu rezultate de durată. Echipa noastră experimentată a ajutat sute de oameni să își realizeze zâmbetele de vis.

 

Această procedură nedureroasă este un adevărat prieten pentru cei care prețuiesc dinții curați și aliniați, iar procesul nu poate provoca disconfort. Hidratarea de această ședință o va face să treacă fără probleme - mai ales atunci când vă protejați buzele în prealabil!

 

La Orto Care puteți experimenta în sfârșit un tratament dentar mai confortabil. Instalăm aparate ortodontice de ani de zile și știm cum să le abordăm nu doar să arate minunat, ci și să ne asigurăm că sunt instalate în cel mai scurt timp.

 

Desigur, bea multă apă înainte de a fi echipat cu noul tău aparat dentar și adu-ți cu tine niște balsam de buze pentru a-ți proteja buzele, nu ne dorim niciun disconfort inutil după procedură.

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii ortodonţi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.