Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0767 599 939
Calea Vitan, nr. 108, bl. V35
sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39
Programare
Articole   -   Ortodonție

Pot să folosesc periuța electrică dacă am aparat dentar?

Igiena orală stă la baza întregii sănătați dentare. De aici începe și se termina totul, mai ales atunci când porți un aparat dentar București.

 

Vremurile actuale impun tot mai des mersul la ortodont pentru a remedia sau îndrepta unele probleme de ordin estetic sau funcțional la nivelul danturii.

 

Tehnicile au evoluat, iar îndreptarea dinților se poate face, acum, la orice vârstă. Pentru ca procedura să aibă succesul mult așteptat, igiena orală și curățarea frecventă a aparatului dentar București sunt esențiale.

 

Și acum cu toate tehnologiile noi aparute totul poate fi mai usor si mai rapid când trebuie sa ne igienizăm dantura acasă.

 

aparat dentar bucuresti, aparat dentar copii, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

Ce este o periuța de dinți electrică?

 

Este un dispozitiv electric cu capăt de periuță de dinți care prin mișcări rotative sau vibrante, foarte rapide curăță suprafața dentară. O periuță electrică poate avea și  62.000 de mișcări pe minut și poate îndepărta de 20 de ori mai multă placă bacteriană decât cea normală. În plus microbulele ce se creează în urma vibrațiilor, curăță și spațiile interdentare.

Îngrijirea danturii când porți aparat dentar

Aparat dentar București Mobil

 

Îndepartează aparatul dentar București înainte de fiecare masă. Acesta este un prilej foarte bun pentru a curăța dispozitivul dentar folosind pastă de dinți și o periuță special destinată acestuia.

 

Înainte de al poziționa înapoi pe dantură asigurați-vă că va spalați și dvs. pe dinți. Nefiind nimic aplicat pe dantură puteți opta atat pentru o periuță dentară clasică cât și pentru una electrică, în funcție de cât de sensibili sunt dinții și gingiile dvs.

 

Notă: Atunci când nu folosiți aparatul dentar București, păstrați-l în cutia cu care a venit, pentru a evita deteriorarea lui sau, pur și simplu, contaminarea cu bacterii.

 

aparat dentar bucuresti, aparat dentar copii, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

Aparat dentar București Fix

 

Aceste tipuri de aparate dentare sunt perfecte atunci când defectele danturii sunt mai pronunțate, iar utilizarea lor este una mai de durată.

 

Așa cum le spune și numele, acestea nu mai pot fi scoase decât de medicul ortodont, iar curățarea danturii este puțin mai pretențioasă.

 

Pentru început se îndepărtează parțile mobile ale aparatului dentar București. Chiar dacă denumirea nu ar da impresia asta, și unele aparate fixe au anumite particele detașabile precum elasticele intraorale.

 

După îndepărtarea elasticelor poate începe periajul dentar propriu zis. Se pot folosi atât periuțele dentare clasice cât și cele electrice cu mențiunea ca mișcările trebuie să fie mai ușoare pentru a nu deteliora sârmele aparatului dentar București.

 

Prin aceste explicații medicii noștri au raspuns și la întrebarea des întâlnită „Pot să folosesc periuța electrică dacă am aparat dentar?”.

 

aparat dentar bucuresti, aparat dentar copii, clinica stomatologica orto care bucuresti

 

Clinica de top Orto Care, din Calea Vitan, sector 3, Bucureşti, deţine un departament de ortodonţie valoros, în care lucrează specialişti cu vastă expertiză, care vă pot indica cel mai bun tip de aparat dentar București pentru îndreptarea sau alinierea dinţilor dvs. Iar aceasta, la cel mai bun raport calitate-preţ al serviciului.

 

Solicitaţi neîntârziat o primă şedinţă de consultare unuia dintre medicii ortodonţi de înaltă calificare de aici, cel care vă va indica, eventual, pentru început, şi tipul de investigaţie imagistică potrivit!  

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.